Kérdése van? Hívjon minket! +36 24 510 210

Hírek

2020.03.30

Továbbra is Önökért dolgozunk! Dunaharasztiban és Pécsett változatlanul várjuk Önöket!

Továbbra is Önökért dolgozunk! Dunaharasztiban és Pécsett változatlanul várjuk Önöket!

A koronavírus járvány ellen hozott intézkedések ellenére továbbra is dolgozunk és Önökért vagyunk ebben a helyzetben is!

- Az ügyfélszolgálatunk továbbra is fogadja megrendeléseiket telefonon és e-mailben.

Munkatársaink telefonszámai és email címei:
Letölthető megrendelőlapok:

 - Műszaki tanácsadással telefonon és e-mail-ben korlátozás nélkül igyekszünk továbbra is segíteni partnereink munkáját, helyszíni segítséget/tanácsadást előzetes egyeztetés alapján tudjuk megoldani.

 - Fizetési lehetőségek: számláikat utalással, vagy azonnali utalással is rendezhetik.

 - Anyagellátás, anyagkiszállítás:

Jelenleg a megrendelt anyagok gyártásával, szállításával kapcsolatosan nincs fennakadás. A németországi gyáraink teljes kapacitással működnek, a megrendelt anyagok gyártása az eddig megszokott módon történik. A legyártott anyagok időben történő beszállításával kapcsolatosan megtettük a szükséges lépéseket a szállítói kapacitás növelésével, azonban az országhatárokon feltorlódott kamionok miatt kb. 1 napos többlet szállítási idővel kell számolni. A raktárkészletünk fel van töltve. A belföldi kiszállításokban sincs változás, minden az eddig megszokott módon működik.

 - Anyagmegrendelések

Jelenlegi helyzetben nem tartjuk indokoltnak, ill. nem is javasoljuk a termékeink tömeges felvásárlását, beraktározását. Azonban amennyiben lehetősége van rá, kérjük előzetesen jelezze felénk, hogy az elkövetkező 1-2 hónapban leszerződött munkájára milyen típusú, ill. mennyiségű anyag beszerzését tervezi.

 - Anyagárak, árajánlatok:

A héten a Forint/Euro árfolyamban bekövetkezett kedvezőtlen változás miatt javasoljuk, hogy amennyiben az lehetséges, úgy próbálják meg az ajánlataikat Euro-ban megadni, ill. amennyiben a Megrendelőjük ragaszkodik a Forintban történő ajánlatadáshoz, úgy határozzák meg az ajánlatukban, hogy az anyagárak milyen Forint/Euro árfolyamig érvényes. Az év elején átküldött egyéni árlista esetében 335 Forint/Euro árfolyammal kalkuláltuk, ezért a Forint jelenlegi gyenge szintjének tartós fennállása esetén sajnos áremelésre kényszerülhetünk. Nagyon bízunk benne, hogy a gyáraink alapanyag ellátása a továbbiakban is megfelelő mennyiségben és áron történik. Az egyes országokban meghozott döntések (határzárak és az ebből adódó szállítmányozási nehézségek, karanténok stb.) az alapanyag árak és így az átadási árak emelését okozhatják.

 Mi továbbra is Önökért dolgozunk!

  Sto Építőanyag Kft.

  Dunaharaszti Központ elérhetőségei:
  Telefon: +36 24 510 210
  E-mail: info.hu@sto.com

  Pécsi telephely elérhetőségei:
  Telefon: +36 72 525 315
  E-mail: pecs.hu@sto.com

  A nap 24 órájában elérhetőek weboldalaink:
  www.sto.hu
  Online árlisták:
  www.stohomlokzat.hu
  www.stocretec.hu

Reméljük, hogy a fentiekben tudtunk segítséget nyújtani Önnek jelen bizonytalan piaci, gazdasági helyzetben és valamelyest meg tudjuk könnyíteni a döntéseit, munkáját.

Természetesen, amennyiben a fentiekben részletezett tételekben bármilyen változás következik be, úgy arról haladéktalanul tájékoztatjuk!

Kérjük, kísérje figyelemmel folyamatos tájékoztatásunkat hírleveleinkben, honlapunkon és facebook oldalunkon.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük. Mindent megteszünk azért, hogy az Önök kiszolgálása folyamatos és zökkenőmentes legyen.

További kérdés esetén várjuk jelentkezését!

Mindannyiuknak jó egészséget kívánunk!

A Sto Építőanyag Kft. csapata

Vissza