Kérdése van? Hívjon minket! +36 24 510 210

StoPur BB 100 Dekoratív padlóbevonat - Letölthető pdf katalógus

Középületek erősen igénybe vett padlófelületeire ajánljuk a StoPur BB 100 bevonatot. A rugalmas felület kényelmes járást és jó lépéshang-szigetelést biztosít, mindemellett ellenálló a mechanikai terhelésekkel szemben.
A StoPur BB 100 változatos színei számos kreatív tervezési lehetőséget nyújtanak.

Gazdaságos és funkcionális
Minden igényt kielégítő beltéri padlóbevonat

Ipari, kereskedelmi, közösségi és lakó épületek meghatározó eleme a padlóburkolat, mely nagy jelentőséggel bír az épület gazdaságossága, felhasználóbarát jellege és az életminőség szempontjából.

A műszaki, gazdasági és esztétikai követelmények szoros kapcsolatban állnak egymással. Ez különösen igaz az erősen igénybe vett padlókra, például a középületekben található padlókra. A bevásárlóközpontok, kórházak, óvodák és iskolák különösen nagy igénybevételnek vannak kitéve, és a padlóburkolatnak itt sokat kell kibírnia.
A StoPur BB 100 oldószermentes, elasztikus poliuretán bázisú bevonat egy remek választási lehetőség a nagy mechanikai terhelésű padlókhoz, például nyilvános terekben, ahol a tartósan rugalmas viselkedése nagy ütésállóságot, jó lépészajcsökkentést és érezhető járási kényelmet biztosít, de a székgörgők sem teszik tönkre.

Széles színválasztéka, színtartóssága a rákerülő kopásálló StoPur WV 100 transzparens, StoPur WV 150 transzparens vagy StoPur WV 205 transzparens
záróbevonattal biztosítja a tartósan ragyogó megjelenést. A minőséget és külső megjelenést a StoPur BB 100 bevonatú padlók esetében kis ápolási ráfordítással szinten lehet tartani: az első, speciális kezelés után StoDivers P 105 vagy StoDivers P 120 ápolószerekkel rendszeresen, előírásszerűen kell tisztítani.

Részletek

Áttekintő

Előnyök:
- UV-álló
- Széles színválaszték a kreatív ötletek megvalósításához
- Kellemes járófelület
- Görgősszék-álló (W típus, DIN EN 12529 szerint)
- Jó ütésállóság
- Alaktartó
- Hosszú bedolgozhatósági idő
- Jól szellőző
- Biocid védelem nem szükséges

Alkalmazási terület:
- Beltér
- Színes, kreatív padlóburkolatként is használható
- Cementkötésű aljzatokra
- Kemény, öntött aszfalt esztrichre

Vizsgálati bizonyítványok:
- AgBB rendszervizsgálat
- VOC emisszió
- Tűzállósági vizsgálat
- Lépéshang-szigetelés
- Repedésáthidalás

Adatok
Cikkszám:
StoPurBB100
Hasonló termékek